Uneori, limbajul non-verbal şi vestimentaţia pot fi mai expresive decât cuvintele. Asta pentru că multe lucruri le faci instinctual, fără să le acorzi importanţă. Poziţia pe care o adopţi atunci când te aşezi spune multe despre personalitatea ta.


Genunchii apropiaţi, picioarele depărtate

Dacă alegi să stai în acest mod atunci când eşti la birou, la şcoală sau acasă arată că eşti o persoană creativă, plină de şarm, dar puţin copilăroasă. Ai o abilitate de a rezolva cu uşurinţă lucrurile, dar îţi este destul de greu să te concentrezi asupra unui subiect mai mult timp. Oamenii se simt bine în compania ta şi nu îi deranjează că spui lucrurilor pe nume. Ai putea să îţi dezvolţi simţul responsabilităţii şi să fii mai atentă la detalii.

Un picior peste celălalt

Eşti genul de persoană care nu se opreşte din visat şi care posedă o imaginaţie foarte bogată. Mintea ta este plină de idei creative, care ajung să fie apreciate de majoritatea persoanelor. Nu suporţi rutina şi eşti sufletul petrecerii, oriunde ai merge. Modul în care alegi să stai arată că eşti foarte sigură pe tine şi că poţi lua decizii indiferent de circumstanţe. Îţi poţi schimba cu uşurinţă job-ul, coafura şi hainele şi nu te ataşezi foarte uşor de oameni.

Află ce spune felul în care te aşezi despre tine pe clickpentrufemei.ro. 

 

Aluniţele îţi dezvăluie destinul!
Ce spune despre personalitatea ta luna în care te-ai născut!

 

 
 
Loading...