Ceea ce visezi îți poate da indicii despre viitor. Unele vise pot fi stranii și caudate, însă multe dintre ele se regăsesc la multe persoane. Iată ce semnifică acestea.

Obiecte pierdute

Fie că e vorba de telefon, de mașină sau de faptul că nu reușești să te întâlnești cu unele persoane dragi, sunt printre visele care apar cel mai des.

Sunt o modalitate de a-ți arăta că trebuie să faci anumite schimbări în viață și că trebuie să acorzi mai multă atenție anumitor persoane din viața ta.

Bani

Dacă visezi că primești bani, înseamnă că te afli într-un moment al vieții tale în care îți dorești să faci o schimbare, când anumite lucruri devin foarte clare pentru tine.

Totodată, dacă visezi că ai pierdut o sumă de bani, înseamnă că vei avea un succes pe plan profesional. Și dacă te afli într-un magazin și chletui mulți bani, este semn de prosperitate.
Te reîntorci la școală

Acest vis spune că te temi de ceva, mai ales dacă visezi că ai picat un test. Poate însemna că treci printr-o perioadă mai tristă a vieții tale sau că simți nevoia să petreci un timp singură, ca să te regăsești. Dacă te visezi în bancă, înseamnă că problemele prin care ai trecut se vor rezolva.

Află cum poți interpreta celelalte vise comune pe clickpentrufemei.ro.

Loading...