Pungile de sub ochi sunt imperfecțiunile de care suferă cel mai des oamenii, ele fiind rezultatul expunerii la anumiți factori de mediu, hormonali și alimentari. Aspectul lor ne fac să părem obosiți sau bolnavi și, în timp, pungile de sub ochi devin un semn prematur al vârstei. Deși nu este ușor să le combați, pungile de sub ochi pot fi estompate cu remedii naturale.


Uleiul de migdale

Datorită acizilor grași și vitaminei E, uleiul de migdale previne formarea pungilor de sub ochi și îmbunătățește circulația sangvină.

Cum se folosește:

Înainte de a merge la culcare, pune pe degetul arătător puțin ulei de migdale și aplică-l pe pielea din jurul ochilor, masând blând. Lasă uleiul să acționeze fără a clăti și repetă tratamentul a doua zi dimineața.

Apa de trandafiri

Apa de trandafiri este un tonic natural pentru piele, reducând cearcănele și aspectul de pungi format sub ochi. În plus, apa de trandafiri calmează pielea și tratează ochii iritați.

Cum se folosește:

Cufundă două dischete demachiante în apă de trandafiri, stoarce excesul și apoi aplică una pe ochiul stâng (închis) și una pe cel drept (închis). Lasă-le să acționeze 5 minute. Repetă tratamentul de două ori pe zi, în fiecare zi.

Descoperă cum poți combate pungile de sub ochi natural pe clickpentrufemei.ro

 

Uleiul de migdale, secretul tenului sănătos!

Secrete pentru o piele frumoasă

 
 
Loading...