Cartoful este leguma cea mai populară atunci când vine vorba de feluri principale sau garnituri, astfel că rar există masă fără să conţină o porţie delicioasă de cartofi prăjiţi sau natur. Cum ştii ce fel de cartofi pui la copt, la prăjit sau la fiert. Există în supermarketuri mai multe tipuri de cartofi şi fiecare este destinat a fi gătit într-un anume fel.


Ce fel de cartofi se pun la salata de boeuf sau în cea orientală? Cei în coajă roşie sunt ideali, fiindcă acest soi îşi păstrează forma după fierbere. Îi poţi folosi şi la orice fel de salată, fiindcă merg la fel de bine, scrie a1.ro. Iată cum alegi cartofii în funcţie de felul în care vrei să-i găteşti.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Adevărul despre moartea Cristinei Ţopescu. Medicul Monica Pop, dezvăluiri neaşteptate: ”A făcut stop cardiac!”

Cum faci cea ai bună salată Coleslaw. Ingredientul ce-i dă un plus de savoare

Loading...