Ai reuşit să inviţi pe cineva în oraş, dar ăsta nu e pasul cel mai greu. Acum trebuie să te hotărăşti ce o să faceţi la întălnire, unde o să mergeţi, la ce oră, cât de serioasă vrei să fie întâlnirea. Pentru cei care nu se pot decide, iată opt tipuri de întălnire şi avantajele şi dezavantajele fiecăreia. 


Întâlnirile la care se bea alcool
Avantaje: Alcoolul înlesneşte conversaţia. E mai romantic decât dacâ o scoţi la o cafea, dar nu atât de serios ca o cină. Poţi să închei întâlnirea după o băutură sau să o lungeşti cât vrei, în funcţie de caz.
Dezavantaje: Nu toată lumea bea. E greu să gâseşti subiecte de conversaţie dacă nu există atracţie instant. Ai mereu grijă că ai putea să bei prea mult.

Întâlnirile fără alcool
Avantaje: Nu ai de ce să te temi că te vei fi prea dezinhibat. Poţi să fii sigur că nimic nu îţi întunecă judecata.
Dezavantaje: Nu degeaba se spune că alcoolul e un lubrifiant social! Un bar, oricare ar fi el, e un loc perfect unde poţi să stai până mai târziu, iar barurile tind să fie deschise pentru mai mult timp decât cafenelele.

Întălnirile la care ai o activitate
Avantaje: Vă scoate pe amândoi din elemental vostru. Poţi sparge uşor gheaţa. Aveţi altceva de făcut decât să va puneţi întrebările care se pun de obicei la o primă întâlnire. Afli cum e să petreci timp cu cineva, nu cum să bei cu persoana respectivă.
Dezavantaje: Dacă întâlnirea nu merge bine, trebuie să îţi suporţi partenerul până la final. Unii oameni se pot simţi prea în afara zonei de confort.

Întâlnirile la film sau concerte
Avantaze: E un mod grozav de a găsi un interes comun. O experienţă plăcuă vă poate aduce mai aproape unul de altul şi o să aveţi destul subiecte de conversaţie după.
Dezavantaje: Nu e cel mai bun mod de a cunoaşte pe cineva, având în vedere că vă îndreptaţi atenţia spre altceva. Aşa că poate fi destul de ciudat şi o să fie nevoie să spargeţi gheaţa după.

Întălnirile la cafea
Avantaje: Nu ai niciun fel de presiune de a sta mai mult de oră, cu excepţia cazului în care vrei asta. Iar o cană de cafea nu e atât de scumpă.
Dezavantaje: Nu e prea romantic. Nu ai cum să termini întâlnirea cu un sărut, decât dacă va duceţi după să beţi ceva sau să luaţi cine. Sau dacă staţi în cafenea câteva ore. Şi nimeni vrea asta, cu excepţia studenţilor şi a freelancerilor.

Întâlnirile la cumpărături
Avantaje: Ajungi să ştii ce îi place persoanei respective. O misiune comună, în cazul în care cauţi ceva anume.
Dezavantaje: E puţin plictisitor să mergi prin magazine şi să te uiţi la chestii. E greu să porneşti conversaţii care să nu fie despre momentul present. Şi nu e genul de întâlnire pentru cei cărora nu le place să meargă la cumpărături.

Întâlnirile în timpul cărora descopriţi ceva nou
Avantaje: E un mod grozav de a creea o legătura cu persoana respectivă. E plăcut să descoperi ceva nou, o cafenea, un cartier, o galerie de artă.
Dezavantaje: Uneori locul în care mergeţi poate să nu fie atât de interesant. Dacă lucrurile nu merg bine, întâlnirea o să dureze mult prea mult.

Întâlnirile în timpul cărora faceţi acţiuni de voluntariat
Avantaje: O să te simţi bine şi o să puteţi să vă cunoaşteţi mai bine.
Dezavantaje: În funcţie de activităţi, genul ăsta de întălniri poate să fie prea mult din punct de vedere emoţional. Sunt unele lucruri prea dureroase pentru a trece prin ele cu cineva pe care tocmai l-ai cunoscut.


 
 
Loading...