Oficial, este vară, așa că toate femeile oferă o atenție deosebită felului în care arată. Pe lângă îngrijirea aparte pe care o acordă corpului, manichiura și pedichiura capătă o importanță deosebită pentru cele care vor să fie nu doar îngrijite, ci și în trend.


manichiura_pedichiura_mov.jpg

manichiura pedichiura
Manichiura și pedichiura capătă mai multă vizibilitate vara

 

În cazul manichiurii și pedichiurii, vara aduce mai mult curaj în ceea ce privește culorile. Dacă pe timpul iernii apelăm la cele clasice sau închise, lunile cu soare și căldura ne dau frâu liber imaginației și nuanțele tari câștigă popularitate.

unghii_galbene.jpg

unghii galbene
Simple și solare, unghiile date cu ojă galbene vă pot scoate din anonimat

manichiura_portocalie.jpg

manichiura portocalie
Culorile tari sunt vedetele sezonului de vară

 

Radu Ștefania Claudia, nail expert, ne-a mărturisit că nu se mai poartă unghiile lungi şi ascuţite, ci cele cu lungime care să depășească doar puțin vârful degetului, iar forma ideală este cea pătrat-rotunjită.

claudia_manichiura.jpg

claudia manichiura
Claudia Radu realizează manichiuri dintre cele mai diverse
foto: arhivă personală

Ce culori de ojă se poartă vara aceasta

Dacă ai curaj și vrei sa ieși din modelele și nuanțele clasice, nu uita că se poartă simplitatea, însă factorul wow vine din culori: galben, portocaliu, corai, mov, albastru marin.

Albastru, culoarea anului 2020

unghii_turcoaz.jpg

unghii turcoaz
Toate nuanțele de albastru se poartă în acest an

Albastrul clasic a fost declarat culoarea anului 2020 de către Pantone, așa că toate nuanțele sale sunt vedete în sezonul de vară. Reprezentanții institului au dezvăluit faptul că nuanțele ce vor predomina în 2020 atât în modă, cât și în alte domenii, vor fi inspirate de ocean.

Și ce ar putea fi mai potrivit și "asortat" cu valurile mării dacă nu turcoazul?! 

 

 

 
 
Loading...