Efectele temperaturilor scăzute din lunile de iarnă lasă urme adânci și asupra tenului, iar dacă nu știm cum să-l îngrijim, nu vom face decât să prelungim aspectul de piele uscată, ternă și aspră. Violeta Vîlsan, specialist cu 15 ani experiență în domeniul cosmeticii, ne învață ce să facem pentru a ne îngriji fața la începutul primvăverii, căci orice femeie își dorește să arate proaspătă și luminoasă.


"Natura îți oferă fața pe care o ai la vârsta de 20 de ani. Viața îți modelează fața la 30 de ani. Dar la 50 de ani îți primești fața pe care o meriți”, spunea celebra Coco Chanel, iar timpul ne demonstrează că avea dreptate. Pe acest pricipiu se bazează și Violeta Vîlsan, care ne-a explicat că tot mai multe tinere îi trec pragul pentru a se asigura că timpul va trece frumos peste ele.

v.jpg

Violeta Vîlsan de la Long Time Liner Kata Marschall ne-a dezvăluit pașii esențiali pentru îngrijirea tenului la început de primăvară

 

De ce are nevoie tenul la începutul primăverii

  • Primul pas este demachierea. Înainte de a începe un tratament facial, demachierea este obligatorie, atât în cazul purtării de machiaj, dar și dacă nu există urmă de fond de ten sau fard, ci doar cremă cu factor de protecție solară. Demachierea se realizează cu produse special create pentru fiecare tip de ten: uscat, gras, acneic, sensibil, matur etc.
  • Al doilea pas este tonifierea, cu ajutorul unui tonic special pentru tenul persoanei repective.
  • Urmează un peeling facial pentru a scăpa de celulele moarte adunate în timpul iernii.
  • Hidratarea și hrănirea cu fiole sau serumuri, de preferat cu ajutorul unui aparat de mezoterapie care să ajute cocktailurile de substanțe să intre în piele, reprezintă un pas esențial în refacerea pielii.
  • Masca de purificare ajută la restabilirea unui ten luminos. Aceasta nu va îndepărta numai impuritățile, dar va ajuta produsele de îngrijire să-și facă efectul mult mai bine. De asemenea, un masaj facial poate face adevărate minuni.

87736594_1282698301914995_5697464681547956224_n.jpg

masaj facial
Masajul facial nu este numai relaxant, ci și eficient

 

  • Crema hidratantă de final
  • SPF-ul. Crema de protecție solară este "sfântă" indiferent de anotimp și de vreme, căci razele UV care cauzează cancer de piele și îmbătrânirea prematură sunt prezente indiferent de temperatură sau dacă cerul este înnorat.

 
 
Loading...