Deși bărbații nu dau atenție acestor detalii pe care noi le considerăm importante sau delicate, tu te încăpățânezi să-ți recapeți pielea pe care o aveai la 20 de ani. Pe lângă bagajul genetic, anumite rutine, dar și alimentația propriu-zisă, toate pot contribui la apariția celulitei după o anumită vârstă. Iată ce poți încerca.

Sare și zahăr
Pentru a combate celulita este bine să te uiți și la ceea ce mănânci. Zahărul, dar și sarea, fac ca celulita existentă să pară și mai vizibilă. Zahărul se stochează în celulele adipoase și le face să se extindă și mai mult. Sarea, după cum știi, contribuie la retenția de lichide, iar asta face ca celulita să arate mai rău. Încearcă să dozezi consumul acestor două, ca să-ți protejezi pielea.  

Burete-rolă
Un alt „tratament” simplu de încercat acasă este buretele cilindric, acea lufă (burete rezultat prin uscarea unei plante) ceva mai rigidă, cu ajutorul căreia poți reduce stratul de celule moarte al pielii, dar și celulita, prin facilitarea circulației sangvine în zonele cu probleme. Masează zonele cu celulită timp de 20 minute, de cât mai multe ori pe săptămână.

Află alte remedii eficiente împotriva celulitei pe clickpentrufemei.ro.

Loading...