Odată cu trecerea timpului, tenul este tot mai uscat, își pierde elasticitatea și strălucirea, devenind un teren propice pentru formarea ridurilor. Pentru a amâna apariția semnelor de îmbătrânire este esențial să respecți câțiva pași de îngrijire!


Cum ții ridurile la distanță

1. Demachiază-te zilnic

Înlăturarea impurităților, a excesului de sebum și a machiajului este esențială pentru a avea un ten sănătos și luminos. De aceea, este bine să-ți formezi o rutină de înfrumusețare care să includă, dimineața și seara, demachierea. Aplică o cantitate mică de lapte demachiant pe o dischetă și masează ușor, prin mișcări circulare. Mișcările agresive pot duce la pierderea elasticității și tonusului pielii. După îndepărtarea laptelui, este indicat să folosești o loțiune tonică. Aceasta închide porii și lasă o senzație de prospețime, revigorând tenul. Ai grijă ca produsele pe care le folosești să nu conțină alcool, pentru a nu usca pielea.

2. Exfoliere delicată

Pe lângă produsele de îngrijire pe care le folosești zilnic, este important să acorzi o atenție deosebită exfolierii pielii. Pentru a elimina celulele moarte, folosește un produs cu o formulă blândă. Aplică-l cu grijă, evitând mișcările agresive. După ce ai masat cu blândețe zona sensibilă, clătește cu apă călduță. Exfolierea trebuie făcută o dată pe săptămână, seara, imediat după duș. Poți prepara un scrub natural și acasă, din zaț de cafea, zahăr brun sau din făină de porumb.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Țările cu cele mai frumoase femei din lume. Ce loc RUȘINOS ocupă România

Gene mai groase, în mod natural. Cele mai simple metode

 
 
Loading...