Deseori se întâmplă ca un bărbat să se uite după alte femei pe stradă sau în cercul de prieteni, deși este implicat într-o relație serioasă. Explicația pentru acest fenomen natural și destul de frecvent aste cât se poate de simplă.


Conform academicianului Dennis Prager, bărbații care se află într-o relație de iubire sunt programați genetic să vrea să aibă contacte și cu alte femei. Ei se uită după alte reprezentante ale sexului slab pur și simplu pentru că reprezintă ceva nou, scrie mirror.co.uk.

Președintele Universității Prager, din SUA, susține că în ciuda faptului că bărbații căsătoriți sau cu iubite sunt excitați de alte prezențe feminine, nu înseamnă că partenerele lor sunt mai puțin atrăgătoare sau că nu îi satisfac din punct de vedere fizic, emoțional sau intelectual. Așa sunt programați de la natură și nu se poate face nimic în legătură cu acest lucru.

Faptul că iubitul tău se uită la alte femei pe plajă nu este sfârșitul lumii, spune Dennis Prager. El tot pe tine te iubește și te vrea, însă nu se poate abține să nu arunce o privire și la alte domnișoare. Conform specialistului, unui bărbat îi ia doar jumătate de secundă să observe altă femeie, dar vestea bună este că după ce aceasta dispare din peisaj el va uita de ea în câteva secunde.

În ciuda faptului că bărbații sunt programați genetic să-și clătească privirea în căutare de diversitate feminină, academicianul susține că femeile nu trebuie să se îngrijoreze. "Mai mult decât orice altceva pe lume, el te vrea pe tine. Și, dacă nu mă crezi pe mine, întreabă-l pe el", a concluzionat Dennis Prager.

Loading...