De ce este evitată margarina? Mituri şi adevăruri despre acest aliment

Ultima actualizare:

    Margarina nu este recomandată de specialişti clickpentrufemei.ro
Margarina nu este recomandată de specialişti clickpentrufemei.ro

Margarina a devenit o parte importantă din alimentaţia noastră, depăşind în popularite chiar şi untul. Dar cât este de sănătoasă margarina?

Specialiştii avertizează că procesul de fabricaţie al margarinei este similar cu modul în care este produs materialul plastic. Înainte, margarina este obţinută prin hidrogenarea totală a uleiurilor vegetale.

În urma acestui proces se formau grăsimile 'trans', cele care se depun pe artere şi au un efect nociv la nivel de colesterol.

Margarina conţine apă, diverse cantităţi de lipide, suplimente de vitamina A şi D, acizi graşi Omega 3 şi Omega 6, coloranţi, arome sau lapte praf degresat.

Săracă în grăsimi naturale

Industria margarinei promoveaza faptul ca margarina este saracă in grasimi saturate, acestea avand un rol în bolile de inima. Unele studii recente au arătat ca e o problemă falsă şi că grăsimile naturale nu cauzează boli cardiovasculare. În margarină găsim o mulţime de componente nocive pentru organism.

Ce alte substanţe nocive conţine margarina, citeşte pe clickpentrufemei.ro.

Ce se întâmplă cu părul tău pe măsură ce îmbătrânești

Remedii naturiste pentru a trata infecţiile vaginale: care sunt cele mai eficiente

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net