Temperaturile tot mai ridicate te îndeamnă să te muți la marginea piscinei? Te înțelegem perfect! Dar fie că mergi la piscină, fie că îți pregătești costumul de baie pentru vacanță, trebuie să alegi mereu croiala care te avantajează și calitatea. Un costum de baie de calitate, cu materiale elastice, plăcute la atingere, care se usucă repede, dar și cu imprimeuri care rezistă la multe utilizări este o condiție pentru o vacanță reușită. Iar la SevenSins.ro ai la dispoziție peste 100 de modele de costume de baie.


Dacă ești slăbuță…

Evident, cam orice îți vine bine. Dar ca să-ți pui în valoare cât mai bine formele cu costumul de baie potrivit, atunci alege un costum de baie cu imprimeuri, cu aplicații, cu multe bretele… Fii creativă cu costumul de baie, dar alege mereu calitatea. Costumele de baie de la Marko pe care le găsești la SevenSins.ro au croieli fine, iar materialele de excepție garantează că vei arăta ca o divă pe plajă. Culorile rămân vii chiar și după mai multe purtări.

Dacă ai forme voluptoase…

Costumul de baie perfect este uni, în culori care te subțiază, cum ar fi negru, bleumarin, grena. Alege croieli cât mai simple, cu mici artificii care te vor ajuta. De exemplu bună susținere în zona bustului, un slip cu talie înaltă, mici încrețituri în zona taliei. Croielile costumelor de baie Marko de la SevenSins.ro asigură susținerea necesară, iar materialul dublat te va face să te simți sigură pe tine.

Dacă ești atletică…

În acest caz ar trebui să mergi pe costume de baie cu decupaje îndrăznețe, dar în același timp senzuale. Volanele ajută și ele să-ți pui în valoare silueta la malul mării. Slipul decupat în zona taliei este un detaliu care va atrage atenția. Iar paleta cromatică a costumelor de baie de la SevenSins.ro fac ca tu să devii o senzație pe plajă.

Dacă ai siluetă pară…

În acest caz decolteul este aliatul tău principal. Dacă alegi costume de baie dinr-o singură piesă, asigură-te că lași spatele cât mai gol. Dacă mergi pe varianta de două piese, sutienele cu cupă triunghi, minimaliste, cu detalii din bretele te vor ajuta să-ți scoți atuurile în evidență. Poți merge pe varianta unui slip retro, cum este cazul costumelor de baie în trei piese de la SevenSins.ro.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: