E un spaţiu al relaxării, al încărcării cu energie şi al regăsirii cu partenerul tău. Dar poate fi şi o sursă de disconfort, asta dacă laşi la voia întâmplării amenajarea lui într-un mod armonios.


În arta orientală Feng Shui, energia Chi poate fi reechilibrată în dormitor mai bine decât în oricare altă încăpere a casei. Şi sănătatea ta poate cunoaşte un reviriment, iar starea de spirit pozitivă te ajută, inclusiv pe plan profesional.

Iată de ce, de astăzi, e bine să nu mai priveşti acest spaţiu ca pe oricare altul şi să te implici activ în reamenajarea lui, conform cu principiile tradiţionale Feng Shui.

Ce încăpere poate fi dormitor

Este ideal să alegi pentru dormitor camera cea mai îndepărtată de uşa de intrare în locuinţă.

Camera de dormit nu trebuie plasată deasupra unui garaj ori a unui magazin, căci în aceste spaţii se acumulează energie „stătută". Un remediu pentru purificarea energiei ar fi să aduceţi plante cu multe frunze în cameră, dar nu mai mici de 1 m şi care să fie plasate la 2 m de ocupanţi.

De asemenea, nu ar trebui să se afle vizavi, lângă, deasupra ori dedesubtul unei băi ori al unei bucătării, pentru a nu avea energia „contaminată".

Nu trebuie să se afle la mai puţin de 70 de metri de o cale ferată ori de şine de tramvai sau în imediata vecinătate a unei măcelării (Chi-ul va fi perturbat de vibraţii, câmpuri magnetice ori de energia fricii şi a morţii - în ultimul caz).

Citeşte aici varianta integrală al articolului!

Loading...
Citeste tot despre: