Fără să apeleze la pastile de slăbit, la înfometare sau la operația de micșorare a stomacului, o femeie din România a reușit să slăbească 60 de kilograme. Cum a fost posibil, povestește chiar ea, într-un jurnal pe care l-a publicat online.


Experiența de viață prin care a trecut a motivat-o pe tânără să-și facă povestea cunoscută. Acum câteva zile a lansat un blog pe care l-a intitulat sugestiv „Dieta-Minune”. Aici, tânăra care-și păstrează anonimatul publică zilnic articole în care explică pas cu pas toate etapele prin care a trecut pentru a ajunge la o greutate normală.„Ești la distanță de un Google Search dacă vrei să afli «cum să slăbești sănătos» și care e cea mai nouă «dietă-minune». Internetul este plin de «de toate». Și de adevăruri, și de minciuni. Cu toate astea, ceva te-a «chemat» aici. Îmi place să cred că nimic nu este întâmplător, nici măcar acest «amănunt». Poate ai ajuns pe acest site pentru că te-ai săturat să fii folosit de comercianți dornici să-și vândă produsele și să mai speri în miracole înfăptuite peste noapte. În ceea ce mă privește, sigur nu este întâmplător...”, așa începe jurnalul tinerei. Ca să înțelegi cum funcționează dieta ei, trebuie să citești filele de jurnal publicate de ea zilnic, în ordine cronologică.„Povestea mea ar putea fi incomodă pentru foarte mulți, pentru că eu nu vând nimic și, aparent, nu am nimic de câștigat... Dar aleg să o spun. Este felul meu de a mulțumi pentru ocazia pe care am avut-o de a experimenta așa ceva. Te asigur că, în cele din urmă, chiar am ceva de câștigat. Mult mai mult decât o sumă de bani obținută dintr-o reclamă sau dintr-un parteneriat mascat cu vreun produs-minune. Dacă îmi faci această plăcere, să crezi și să testezi, zâmbetul pe care-l vei avea tu peste câteva luni când te vei privi în oglindă și te vei gândi la mine îmi este mai mult decât suficient”, a mai scris femeia.

Printre filele de jurnal publicate până acum, tânăra dezvăluie că a apelat la ajutorul unui medic nutriționist, dar nu îi dezvăluie nici acestuia numele. Însă explică concret în ce constă „dieta-minune” încercată de ea. Scopul ei pare să nu fie acela de a face reclamă cuiva sau unui anume brand, ci de a promova un stil de viață sănătos, prin puterea exemplului personal.

Ea a reușit să slăbească datorită unei rețele de socializare

ashleigh_munn2.jpg

Ashley Munn dieta regim alimentar
Ashley Munn cântărea peste 100 de kilograme înainte de a slăbi
foto: arhiva personală

 

Ashleigh Munn (24 de ani) din Scoția s-a luptat cu kilogramele în plus toată viaţă. Când era gravidă a atins greutatea de 101 kilograme. Culmea e că tânăra a găsit motivația de a slăbi pe Instagram, o rețea de socializare online. Toată povestea ei a fost dezvăluită într-un articol Click!

 
 
Loading...