Este adevărat că shake-urile proteice sunt de obicei consumate de persoanele care practică sport pentru o creștere mai rapidă a masei musculare. Poate nu știai, dar proteinele stimulează metabolismul și, implicit, arderea grăsimilor.


Da, ceea ce mulți dintre noi nu știm este că proteinele au capacitatea de a arde grăsimea corporală - aceasta este o regulă generală. În plus, alimentele bogate în proteine sau suplimentele de proteine tonifică corpul.

De asemenea, suntem conștienți de faptul că acumularea de grăsimi corporale în exces poate provoca o serie de boli, cum sunt obezitatea, colesterolul crescut, tensiunea arterială ridicată, dureri articulare și așa mai departe.

Pentru a preveni afecțiunile, trebuie să ai un stil de viață activ, să faci sport și să te menții la o greutate optimă. Acumularea de grăsimi excesive este, de obicei, rezultatul obiceiurilor alimentare nesănătoase, dezechilibrului hormonal, eredității etc.

Așadar, este foarte important să faci anumite modificări în stilul de viață. De multe ori, este posibil să nu ai timp să mănânci toate cele trei mese din zi, iar asta înseamnă că nu ai de unde să iei substanțele nutritive, cum sunt vitaminele, proteinele și alimentele cu un conținut scăzut de grăsimi care pot favoriza procesul de pierdere în greutate.

Află ce rețetă de shake bogat în proteine îți poți pregăti acasă pe clickpentrufemei.ro.

 

Trucuri de slăbit din întreaga lume

Descoperă beneficiile sucului de pătrunjel!

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: