Dacă vrei să dai jos câteva kilograme, mai ales că vara se apropie, dieta cu apă este cea mai eficientă în acest moment. Știm că o dietă sănătoasă împreună cu exerciții fizice, de cele mai multe ori dă rezultate, dar nu toată lumea reușește să se țină de ea.


De aceea, poți alege să urmezi o altă dietă, deoarece această dietă include doar creșterea drastică a aportului de apă, zi de zi.

500 ml de apă dimineața

După ce te trezești, bei 500 ml de apă. Cu ajutorul unei sticle de 500 ml, sticlă pe care o vei pune lângă pat pentru ca în fiecare dimineață când te trezești, primul lucru pe care o să-l faci va fi să bei apa. În plus, poți bea apă cu aromă de fructe, care este o băutură de detoxifiere delicioasă și bogată în antioxidanți.

400 ml de apă înainte și după micul dejun

Cu o oră înainte de a mânca micul dejun și după, bea câte 400 ml de apă. Dacă în acest timp o să bei cafea sau ceai, de fiecare dată trebuie să bei un pahar cu apă.

500 ml de apă după masa de prânz și după cină

În acele momente ale zilei, la prânz și la cină, folosești apa ca aperitiv. Trebuie să bei 400 ml de apă cu 20 de minute înainte de fiecare masă principală. Iar seara, înainte de culcare o să bei 450 ml de apă sau mai multă.

Află cum să slăbeşti 5 kg în 10 zile cu dieta cu apă pe clickpentrufemei.ro. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: