Țelina este o legumă cu multe proprietăți benefice. Poate fi folosită în multe mâncăruri și în atât de multe moduri. Conține vitamine, minerale, fibre și are foarte puține calorii, și în plus, te ajută să slăbești. Vrei să știi cum te ajută?


Țelina are un miros și un gust minunat și conține puține calorii, maxim 16 calorii la 100 de grame, ceea ce o face un aliat perfect prntru dietă. Așa cum am mai spus, poate fi preparată în multe moduri, și putem profita de funcția sa de sațietate.

Iată care sunt beneficiile țelinei și cum te ajută să slăbești:

Țelina este o legumă ușor de digerat și foarte sănătoasă. Este formată din 95 % apă, este hidratantă și curăță organismul în același timp, eliminând toxinele și retenția de apă. Dar beneficiile ei sunt numeroase, dintre care amintim:
- Conține uleiuri esențiale, cum sunt limonen, seleniu și asparagină, care este modul în care se obțin efectele de curățare și au efect diuretic. Acestea proprietăți se găsesc în tulpină, semințe și mai puțin în frunze;
- Conține minerale precum potasiu și sodiu, dar și vitaminele B1, B2, B6, care sunt benefice pentru piele, păr și în îngrijirea ochilor;

Află pe clickpentrufemei.ro cum poți slăbit ușor și repede cu această dietă. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: