Numărul kilogramelor în plus este o problemă care afectează tot mai multă lume. Prin urmare, persoanele supraponderale încearcă să le elimine, folosindu-se de diferite metode și urmarea de diete care, de cele mai multe ori nu dau niciun rezultat. Iată rețeta care o să te ajută să subțiezi talia.


Această rețetă este pe bază de ingrediente pe care cu siguranță le ai în casă, prin urmare, nu vei avea nicio problemă ca s-o prepari. În plus, trebuie să bei zilnic câte două cești din amestec, timp de 14 zile.

Cel mai important și de bază ingredient estegrepfrutul. Cu un conținut de 90% apă, ajută la îmbunătățirea metabolismului și facilitează procesul de slăbit. Este un fruct bogat în antioxidanți și conține proprietăți antibacteriene. În plus, acesta oferă o sursă importantă de vitamine, precum vitaminele A, B, C, D, E și minerale, cum sunt calciu, fosfor, magneziu, mangan, zinc, cupru și fier.

Totodată, combinația dintre sucul de grepfrut și miere te ajută să elimini kilogramele care sunt în plus, dar în același timp, are grijă de sănătatea ta. Enzimele pe care le conține fructul, împreună cu proprietățile mierii, ajută la stimularea procesului de digestie și a metabolismului.

Descoperă rețeta acestei băuturi pe clickpentrufemei.ro 

 

Băutura care scade în mod natural tensiunea arterială
Această băutură elimină grăsimea abdominală

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: