Specialistul în materie de păr se ocupă cu tricologia și vine în ajutorul tău cu sfaturi utile. Tot ce trebuie să faci este să urmezi 3 sfaturi efențiale pentru a avea un păr mai frumos. Dacă le vei urma constant, podoaba ta capilară va fi invidiată și apreciată de toată lumea.


Spălarea părului - primul pas

Cu toate că ai auzit că e ok să folosești balsam de păr înainte de spălare. Această metodă ți-ar ajuta părul să fie mai moale și mai lucios. Adevărul este că nu trebuie să aplici balsam înainte de șampon. Pentru un păr frumos și sănătos trebuie să folosești o cremă pentru copii sau mâini. Pe părul uscat se aplică pe toată lungimea, iar pe părul gras se aplică doar la vârfuri. Nu aplica deloc pe scalp. Dacă respecți acest pas, luciul și aspectul sănătos al părului vor apărea după câteva spălări.

Spălarea părului - al doilea pas

Șamponul nu se pune direct pe păr sau scalp. Pune o cantitate de șampon în mâini și apoi freacă-le până când obții o spumă. Aplică spuma pe păr și spală-te normal. Nu te freca cu unghiile pe scalp pentru a nu îl răni. Vei observa că părul devine mai puțin fragil și vei avea mai puține fire despicate.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Trucul ieftin folosit de Meghan Markle pentru a ascunde ochii obosiți

Îți sare oja de pe unghii? Trucul care face lacul să reziste mai mult

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: