Totul se poate mări, dacă „mama natură” nu te-a înzestrat cu suficient. De la sâni, buze, fese, până la punctul G, acea zonă extrem de sensibilă a femeilor, dătătoare de orgasme în timpul partidelor de sex.


Iubitul tău nu trebuie să îşi mai facă eternele probleme legate de mărime. Va putea să te facă mult mai uşor să ajungi la orgasm. Asta dacă te gândeşti să-ţi măreşti punctul G. Pentru că da, şi acest lucru se poate. Medicul estetician Florin Juravle mărturiseşte că a făcut zeci de astfel de intervenţii la cabinetul său din Bucureşti. „Este o intervenţie relativ simplă, se face cu anestezie locală şi durează 20-30 de minute. După care pacienta pleacă imediat acasă, iar rezultatul se poate proba în 3-5 zile. Procedura constă în injectarea de acid hialuronic, astfel încât să se obţină expunere crescută a zonei în timpul actului sexual. Augmentarea punctului G pare să fie una dintre cele mai eficiente metode de tratare a frigidităţii”, spune medicul.

Riscurile aceste proceduri este migrarea produsului într-o zonă nedorită, acesta fiind şi motivul pentru care ai interzis la sex circa 5 zile de la intervenţie.

O altă variantă pentru augmentarea punctului G este cea de umplere a zonei cu grăsimea proprie, procedeu numit microlipofiling. Indicaţia medicului este de a se face într-o prima fază augmentarea punctului G cu un produs resorbabil şi apoi, dacă pacienta este mulţumită de rezultat, să se utilizeze grăsime proprie.

 
 
Loading...