Tipsurile sunt folosite pentru acele femei care doresc să-și mărească unghiile naturale, fie pentru că acestea sunt mici, fie pentru că nu se ridică la standardele așteptate.


Tipsurile sunt forme pre-tăiate pe care tehnicianul le folosește să creeze unghia falsă. Majoritatea sunt foarte lungi, iar tehnicianul va stabili împreună cu clienta lungimea ideală pentru fiecare.

tipsuri.jpg

manichiura
Tipsurile nu sunt numai pentru unghii mai lungi, ci devin și "pânza" pe care tehnicianul poate realiza modele spectaculoase

manichiura_1.jpg

manichiura
Curajoasele au diverse modele din care pot alege si care le poate atrage admirația celorlalte doamne

Desigur, tipsurile nu se potrivesc doar persoanelor cu unghii mici, ci se adresează și acelor femei care doresc să facă impresie cu unghiile decorate spectaculos.

claudia_manichiura.jpg

claudia manichiura
Claudia Radu realizează manichiuri dintre cele mai diverse
foto: arhivă personală

Ce culori de ojă se poartă vara aceasta

Dacă ai curaj și vrei sa ieși din modelele și nuanțele clasice, nu uita că se poartă simplitatea, însă factorul wow vine din culori: galben, portocaliu, corai, mov, albastru marin.

Albastrul clasic a fost declarat culoarea anului 2020 de către Pantone, așa că toate nuanțele sale sunt vedete în sezonul de vară. Reprezentanții institului au dezvăluit faptul că nuanțele ce vor predomina în 2020 atât în modă, cât și în alte domenii, vor fi inspirate de ocean.

Și ce ar putea fi mai potrivit și "asortat" cu valurile mării dacă nu turcoazul?! 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: