Multe femei spun că au unghiile fragile și de aceea apelează la unghii false. Dar unghiile arată frumusețea mâinilor, așa că ar trebui să ai mai multă grijă de ele și să optezi pentru tratamente care le întăresc și care le fac să devină mai rezistente.


Suc de lămâie și ulei de măsline

Pune într-un bol 10 picături de suc de lămâie și două linguri de ulei de măsline. Aplică amestecul obținut direct pe unghii și masează cu vârfurile degetelor până intră în cuticule. Repetă tratamentul zilnic pentru a obține cele mai bune rezultate.

Uleiuri esențiale

Uleiurile esențiale naturale conțin minerale importante pentru sănătatea unghiilor. Mineralele întăresc unghiile, previn îngălbenirea și stimulează creșterea într-un mod natural. Uleiurile esențiale, cum sunt uleiul de migdale, uleiul de ricin, uleiul de jojoba, uleiul de semințe de bumbac și uleiul de cocos, sunt cele mai bune pentru creșterea și întărirea unghiilor. Tot ce trebuie să faci este să masezi unghiile și cuticulele cu unul dintre aceste uleiuri naturale zilnic. Vei fi surprinsă de rezultate.

Află care sunt tratamentele naturale care îți fac unghiile mai rezistente pe clickpentrufemei.ro

 

Cum poţi avea unghii frumoase şi sănătoase

Unghii perfecte, pas cu pas

 
 
Loading...