Procesul în sine este unul neplăcut, pentru că doare și, dacă nu este efectuat cum trebuie, te poți trezi la final cu iritații și cu un aspect mai neplăcut decât cel inițial. Învață să te epilezi corect și te vei mândri cu pielea ta catifelată.


Fiecare dintre noi visează să scape ca prin minune de părul nedorit de pe corp. Din păcate, când suntem pe grabă apelăm la bicul salvator, care îndepărtează firele inestetice de pe suprafața pielii în câteva mișcări.

Însă rezultatul nu este de durată și aproape de fiecare dată apar micile bubițe pe piele, care ascund firele dornice să iasă la suprafață. Dacă acestea nu au forță să pătrundă prin piele, se blochează și se infectează. Cu alte cuvinte, în zilele următoare, după epilarea cu bicul este posibil să te confrunți cu bubițe, coșuri și fie duble pe sub piele.

Respectă aceste sfaturi și reguli atunci când te epilezi acasă, ca să previi aceste neplăceri.

Exfoliază pielea înainte

Cu puțin timp înainte să te epilezi, curăță foarte bine zona care urmează să fie epilată. Fă un gomaj cu zaț de cafea sau mălai și ulei de măsline. Masând cu acest amestec pielea îndepărtezi impuritățile și celulele moarte de la suprafața pielii.

Descoperă trucuri care garantează o epilare perfectă în zona intimă pe clickpentrufemei.ro. 

 

Poți face și tu rețete pentru gomaj acasă!
3 trucuri pentru un abdomen cu pătrățele

 

 
 
Loading...