Pentru unele femei, sânii mici duc la pierderea încrederii în forțele proprii. De aceea, sunt numeroase persoanele care optează pentru chirurgia plastică, pentru a avea dimensiunea dorită a sânilor. Însă natura oferă soluții la-ndemână și ieftine pentru asta. Iată care sunt ele!


Schinduf

Originar din zona Mării Mediteraneene,schinduful este un condiment nelipsit din preparatele indiene. Grecii și romanii foloseau schinduful pe post de furaj pentru bovine, iar indienii ca detoxificant al organismului. Shinduful se folosește în prepararea bomboanelor, a produselor de patiserie, a gumei de mestecat și se pune în băuturile răcoritoare. De asemenea, semințele sunt folosite pe scară largă în producrea steroizilor, a hormonilor sexuali și a contraceptivelor orale. Însă, schinduful este foarte util și femeilor care vor să aibă sâni mai mari. Tot ce trebuie să faci este să pun o mână de semnințe de schinduf în apă peste noapte . A doua zi, strecoară și masează sânii cu soluția obținută.  

Anason

Originar din China, anasonul este de ajutor femeilor care își doresc sâni mari. Și asta, datorită ingredientelor din compoziția acestui condiment, care accelerează creșterea sânilor. Cosumă-l sub formă de ceai (o linguriță la 250 ml de apă clocotită). Atenție! Anasonul nu trebuie consumat de femeile gravide.

Află cum poţi avea sâni mari pe clickpentrufemei.ro. 

 

Soluții care previn lăsarea sânilor. Încearcă-le cât nu e prea târziu!
Cum să-ţi măreşti sânii fără operaţie estetică! Iată câteva trucuri!

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: