Chiar dacă sunt atraşi de bucătaria internatională, românii nu sunt dispuşi să renunţe la gustul delicios al bucatelor tradiţionale.


Fie ca sunt în foi de viţă sau de varză, sarmalele au fost şi vor rămâne preparatul preferat din bucătăria românească. Apoi, pe locul al doilea în topul felurilor tradiţionale, se află ciorba rădăuţeană. Savuroasă şi consistentă, cu piept de pui, legume şi smântână, aceasta poate fi un înlocuitor perfect pentru ciorba de burtă, care nu este tocmai pe gustul tuturor. Cea de-a treia poziţie în top este ocupată de mămăliguţa cu brânză şi smântână, al cărei avantaj, pe lângă gustul delicios, este şi faptul că este usor de preparat.

Iţi este dor de gustul tradiţional? Intră acum pe foodpanda.ro, comandă şi primeşti imediat o reducere de 10 lei! Poţi comanda de mâncare de pe foodpanda.ro de la cele mai bune restaurante din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati si Sibiu, de pe calculator, accesând www.foodpanda.ro sau de pe aplicaţia mobilă pe care o găseşti gratuit în Appstore, Google Play si Windows Store.

buton comanda

 

 

 

 

 

 
 
Loading...