Mare sărbătoare mare cu mâncare... jamaicană! Astăzi se lansează, în Bucureşti, primul serviciu de livrări cu mâncare jamaicană. Astfel, „Jamal" va oferi bucureştenilor o varietate de preparate culinare care redau aromele bucătăriei jamaicane autentice.


Premieră de proporţii astăzi, în Capitală: se lansează cu mare fast brandul de mâncare jamaicană „Jamal", o iniţiativă gastronomică unică în România. Specialităţile de patiserie numite „patties”, cu pui, vită sau legume, supa de mango cu creveţi, preparatele în sos jerk sau curry şi orezul cu fasole roşie sunt doar câteva dintre felurile de mâncare jamaicană care se vor regăsi în meniurile pregătite de maeştrii bucătari.

Vezi SUPERgalerie foto cu mâncăruri jamaicane!

 • pizza jamaicana
  Pizza jamaicană
  foto: www.jamalfood.ro
 • patty sos ranch
  Patty cu sos Ranch
  foto: www.jamalfood.ro
 • vita ardei orez tipuri
  Vită cu trei tipuri de ardei şi orez
  foto: www.jamalfood.ro
 • supa mango creveti mancare
  Supa de mango cu creveţi
  foto: www.jamalfood.ro
 • rum cake mancare
  Rum cake
  foto: www.jamalfood.ro
1/5

„Jamal" completează meniul cu deserturi speciale, precum budinca de cartofi dulci cu glazură de castane, rum cake-ul însiropat în rom autentic jamaican şi sucul de morcovi. „Reţetele sunt autentice, dar, pe alocuri, vor fi adaptate. Astfel, dacă în reţeta originală se folosesc trei ardei iuţi pentru un fel de mâncare, aici se va folosi doar unul, pentru a nu fi mult prea iute pentru gustul românilor. Bucătarul este și el român, dar s-a școlit cu bucătari jamaicani”, a declarat pentru Click! Diana Bucuroiu, unul dintre investitorii afacerii. 

„În acest moment, conform datelor noastre, există doar cȃteva restaurante jamaicane în Europa şi prea puţine în partea de est. Astfel, ne-am propus să fim pionieri în domeniu şi să aducem în România savuroasa bucătărie jamaicană. Românii sunt întotdeauna amatori de mâncare bună, iar Jamal îi va suprinde plăcut prin diversitatea condimentelor, creativitatea preparatelor şi gustul autentic jamaican (... ) Suntem siguri că preparatele jamaicane vor ajunge rapid unele dintre cele mai frecvente alegeri ale bucureştenilor”, susţine managerul Cristina Norocel.

Bucătăria jamaicană are o tradiţie îndelungată, fiind unică în lume datorită combinaţiilor inedite de condimente şi ingrediente.

 
 
Loading...