Mergi la conţinutul principal
*
News
Vedete
Utile
Entertainment
Sport
Video și Foto
Fata de la pagina 3
HOroscop
Retete
Retete
Chifteluțele suedeze sunt, de fapt, turceşti. Regele Carol al XII-lea al Suediei le-a descoperit pe teritoriul Moldovei de azi
de
Click! pentru femei
Retete
Îți plac măslinele? Iată cum poți face pastă pentru o gustare rapidă
de
Liliana Ivan
Retete
Cum prepari omleta perfectă. Reţeta celebrei şcoli Cordon Bleu din Paris
de
Click! pentru femei
Retete
Ce se întâmplă în corpul nostru dacă mâncăm cartofi în fiecare zi?
de
Click! pentru femei
Retete
Desert de Masterchef pentru seara de Revelion, Crema Catalană! Cum să o prepari!
de
Dana Popa
Retete
Trucuri pentru cea mai bună şi aerată salată de icre. Ce trebuie să faci chiar la început ca să nu se taie
de
Click! pentru femei
Retete
Maioneza care nu îngrașă, pe care o poți pune în orice salată de Revelion. Rețeta Dianei Bart, pas cu pas
de
Carmen Ștefan
Retete
Sfaturi de gătit de la „mama bucătăriei româneşti“. Trucurile Sandei Marin pentru o mâncare excelentă
de
Click! pentru femei
Retete
Trucuri pentru cea mai bună şi uşoară salată de icre. Ce trebuie să faci chiar la început ca să nu se taie
de
Click! pentru femei
Retete
Ce poţi face cu resturile de la masa de Crăciun: ciorbă pentru mahmureală şi budincă de cozonac
de
Click! pentru femei
Retete
Salată de boeuf. Rețeta și secretele lui Radu Anton Roman. Ce bunătăți fierte mai poți pune în salată
de
Carmen Ștefan
Retete
Masa de Crăciun în lume: ce se mănâncă în această zi şi ce semnificaţie au preparatele
de
Click! pentru femei
Retete
Cozonacul, principalul desert pe masa de Crăciun! Rețete pentru toate gusturile
de
Karina Avram
Retete
7 sfaturi pentru cele mai bune sarmale. Cum să le fierbi și ce carne să folosești
de
Carmen Ștefan
Retete
„Porcăriile“ românilor: cum se prepară caltaboşul, toba, lebărul şi sângeretele
de
Click! pentru femei
Retete
Trucuri pentru cea mai bună piftie: ce carne se pune, cât se fierbe, cum se filtrează lichidul
de
Click! pentru femei
Retete
Trucuri rapide pentru a frăgezi carnea de porc. Ce rol au lâmâia și laptele bătut
de
Carmen Ștefan
Retete
Trucuri pentru a prepara slănina porcului. Ce bucăţi alegi pentru jumări crocante, untură şi şuncă
de
Click! pentru femei
Retete
Plăcintă cu mei și spanac, rețetă inedită. Meiul e un superaliment
de
Liliana Ivan
Retete
Salată rusească «shuba», cu hering. Rețeta nutriționistei Nina Crăciun, din Chișinău
de
Gheorghe Chelu
Retete
Sarmalele, portdrapelul mâncărurilor româneşti. „Repetăm obsesiv că nu le-am inventat. Parcă ne e frică să nu vină otomanii şi ni le ia înapoi“
de
Click! pentru femei
Retete
Secretele celor mai buni cârnaţi de casă: ce tip de carne să foloseşti. Plus 3 reţete delicioase
de
Click! pentru femei
Retete
Cătălin Scărlătescu te învață cum să faci sarmale în foi de varză. Ce truc are chef-ul
de
Ioana Anghel
Retete
Roşiile, considerate otrăvitoare secole întregi. De ce mureau aristocraţii după ce le consumau
de
Click! pentru femei
1 of 311
URMĂTOAREA ›
ADEVARUL.RO
Mesaj cutremurător lăsat de elevul care s-a prăbuşit de pe clădirea groazei: „Sunt blocat într-un...
Medicul român Ion Alexie, din Las Vegas, explică de ce e bună vaccinarea şi de ce unii vaccinaţi...
Gestionați preferințele