Școala a început și deja nu știi ce să îi mai pui copilului tău la pachețel? Iată câteva idei de sandvișuri sănătoase pe care le pregătești rapid și pe poți fii sigură că le mănâncă.


1. Sandviș cu mozzarella și roșii 

Pregătește un sandviș gustos cu doar două ingrediente simple: mozzarella și roșii.

Prăjește două felii de pâine, apoi unge-le pe o parte cu puțin ulei de măsline. Taie mozzarella în felii subțiri și așază-le pe feliile de pâine, presară puțin oregano sau busuioc uscat. Pasul următor constă în topirea brânzei pe feliile de pâine, fie în cuptorul cu microunde, fie în cuptorul aragazului. Taie roșiile feliuțe și scoate partea cu sâmburi pentru a nu fi prea zemoase. Așază feliile de roșii peste mozzarella, apoi a doua felie de pâine. Acest sandviș se poate face și în sandwich maker.

2. Sandviș cu humus, avocado și brânză feta

Sunt cunoscute beneficiile fructului de avocado asupra organismului, așa că de ce să nu pregătești un sandviș plin de culoare? Încălzește la foc mediu o tigaie. Unge cu unt două felii de pâine, doar pe o singură parte. Pune în tigaie prima felie de pâine, cu partea unsă în jos. Acum începe să așezi în straturi, pe felia de pâine din tigaie, următoarele ingrediente: humus, bucățele de avocado cu sare și brânză feta sfărâmată între degete. Pune și a doua felie de pâine peste umplutură. Gătește sandvișul aproximativ 2-3 minute, până când pâinea devine rumenă și crocantă. Întoarce sandvișul cu atenție și lasă-l pe foc până se rumenește și a doua felie de pâine. Dacă brânza nu s-a topit complet, acoperă sandvișul cu un capac, lasă focul mic și gătește până când brânza se topește.

Află mai multe rețete pe Clickpentrufemei.ro!

10 filme pe care orice copil ar trebui să le vadă

Lucrurile pe care copilul tău nu le va uita niciodată

Loading...