Brownie cu bezea şi gem de căpşuni – Adriana Rada

Ultima actualizare:

    Brownie cu bezea și gem de capșuni
Brownie cu bezea și gem de capșuni

Ingrediente:

Blat:

5 gălbenuşuri

200 g zahăr

200 ml lapte

8 linguri ulei (150 g margarină)

3 linguri cacao

300 g făină

2 plicuri zahăr vanilat

1 plic praf de copt

1 borcan mic de gem de căpşuni

5 albuşuri

200 g zahăr

Mod de preparare:

Într-un castron mixăm gălbenuşurile cu zahărul şi zahărul vanilat până îşi dublează volumul. Apoi adăugăm alternativ laptele, uleiul, faina +praful de copt+cacao. Compoziţia obţinută se pune într-o tavă cu hârtie de copt şi se coace la 190 cam 20 minute. Între timp batem tare bezeaua. Astfe, blatul copt pe jumătate se scoate din cuptor, se pune peste el gemul de căpşuni, apoi bezeaua şi se dă la cuptor încă 20 de minute. Este o prăjitură foarte uşoară şi gustoasă.

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net