Budincă cu legume şi somon afumat, la cuptor

Ultima actualizare:

    Budincă cu legume şi somon afumat, la cuptor
Budincă cu legume şi somon afumat, la cuptor

O rețetă gustoasă, deloc complicată, pentru un prânz sau o cină, în weeeknd. Durata de preparare nu depășește 30 de minute.

Ingrediente: 6 ouă, 200 g somon afumat, 250 g mazăre din conservă, 30 ml ulei de măsline, 30 g smântână, ceapă verde, capere, sare, piper, pătrunjel uscat.

Preparare: Într-o tigaie, adaugă puţin ulei de măsline şi căleşte ceapa tăiată mărunt, alături de o parte din somonul afumat. Condimentează după gust şi adaugă puţin pătrunjel uscat. Lasă la răcit. Bate bine ouăle, adaugă mazărea pe care o strecori în prealabil şi încorporează în această compoziţie somonul călit. Într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt se toarnă compoziţia şi se bagă la foc mediu pentru 30 de minute. Când este gata, se scoate şi se serveşte cu restul de somon afumat şi iaurt sau smântână. Decoraţi cu capere. Poftă bună! 

image
image
image
image
image
image
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net