Dacă vrei să încerci de Paşte altă mâncare, pe lângă stufatul de miel, alege o reţetă reinterpretată de tocană de miel. Vei folosi o paletă largă de legume rădăcinoase, extrem de gustoase. La final, vei obţine o mâncare săţioasă, care nu va rezista prea mult în farfuriile invitaţilor de la masa ta.


Tocană de miel cu legume rădăcinoase – Ingrediente

½ cană făină
sare
piper negru măcinat
1,8 kg carne de miel dezosată, tăiată cuburi de 5 cm
120 ml ulei
500 ml vin roşu sec
2 linguri oţet
1 litru supă de pui
2 linguri tarhon tocat
450 g morcovi mici, curăţaţi
450 g păstârnac, curăţat
450 g cartofi mici, curăţaţi
230 g napi mici, curăţaţi
8 bulbi mici de fenicul, curăţaţi (frunzele le păstrezi şi le toci)
1 ceapă mare, tocată
2 linguri pătrunjel tocat

Vezi cum se pregateste tocana de miel pe clickpoftabuna.ro

 

Afla cum se face mancarea de dovlecei, de post pe clickpoftabuna.ro

Descopera cum se prepara coastele de miel cu legume pe clickpoftabuna.ro

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: