O săptămână, poate două ne mai putem bucura de căpşuni, îmi spune o precupeaţă din piaţă. Mi-am amintit atunci de această reţetă de minitarte cu căpşuni şi sos caramel pe care nu am mai preparat-o demult.

Minitartă cu căpşuni şi sos caramel – Ingrediente (6 porţii)

500 g căpşuni

Pentru aluat
180 g unt
90 g zahăr
1 ou
220 g făină
sare

Pentru sosul caramel
1 cană zahăr brun
4 linguri unt
1/2 cană smântână dulce
1 linguriţă esenţă vanilie
sare

Pentru frişcă
200 ml smântână lichidă
1 lingură zahăr tos
zahăr pudră
esenţă de vanilie

Pentru glazură
50 g zahăr
400 ml apă
1 plic gelatină

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Încearcă şi reţeta noastră de prăjitură cu căpşuni şi aluat sfărâmicios

 

 
 
Loading...