Ingrediente: 1 dovlecel ras prin răzătoarea mică şi stors de zeamă, o cană de lapte, o cană de făină, o lingură de ulei de măsline, 2 ouă, o linguriţă de praf de copt dizolvată în zeamă de lămâie, sare, o legătură mărar, telemea frecată cu puţin unt pentru umplutură.


Mod de preparare: dovlecelul ras şi bine stors se amestecă cu laptele, făina, ouăle bătute separat, mărarul, sarea, la sfârşit, punem lingura de ulei de măsline, praful de copt şi mărarul.

Se prăjesc în ulei încins până se rumenesc frumos şi se ung cu telemea frecată cu puţin unt.

Poftă bună!

Trimite

şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete?
Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează
apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro.
Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în
paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi
publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: