Rețeta gustoasă de azi e Piept de pui învelit în bacon cu garnitură de ciuperci


Ingrediente: 

1 piept de pui, 10 felii bacon, 150 g brânză cheddar rasă, 250 g gălbiori, 500 g champignons, 2 căței usturoi, sare, piper, pătrunjel, după gust, ulei.

Preparare:

Speli ciupercile și le usuci cu prosoape de bucătărie. Le feliezi, le condimentezi cu sare, piper, după gust și cu usturoi pisat. Adaugi 3 linguri de ulei și amesteci. Pui ciupercile într-o tavă. Tai pieptul de pui în 5 bucăți. Fiecare felie de carne o bați cu ciocănelul de șnițele și o condimentezi cu sare și piper, după gust și așezi pe ele câte 2 felii de bacon, apoi presari cașcaval și rulezi. Aranjezi rulourile de piept de pui deasupra ciupercilor. Acoperi tava cu folie de aluminiu și o dai la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, 50-60 de minute. Servești rulourile cu garnitură de ciuperci asezonate cu pătrunjel proaspăt tocat.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: