Câştigătoarea noastră este Pîrvuleţ Nicoleta. Ea va primi o supertavă de copt. Nu rataţi premiile de săptămâna viitoare!


Ingrediente: 2 pahare iaurt gras, 2 cutii ananas, căpşune, kiwi, banane, portocale, 1 cutie 500 ml de frişcă, 5 pliculeţe gelatină, 1 cană şi jumătate de zahăr.

Preparare: Într-un recipient se amestecă iaurtul şi zahărul (se mixează). În alt recipient se bate frişca lichidă.

Zeama din compot se amestecă cu cele 5 plicuri de gelatină până se înmoaie (conform instrucţiunilor de pe ambalaj). După ce s-a răcit gelatina, se amestecă cu celelalte două compoziţii + ananasul bucăţele şi se pun într-o tavă tapetată cu folie de plastic (alimentară) şi cu fructe (rondele de portocale, kiwi).

În interior se mai pot pune bucăţele de banane şi pişcoturi de şampanie (după preferinţe). Se dă la rece.

Câştigă o supertavă

Eşti expertă în bucătărie? Arată-ne ce ştii să găteşti şi noi te premiem! Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta şi poza pe adresa de e-mail retetasaptamanii@click.ro. Cea mai gustoasă şi arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă în paginile de sănătate şi va fi premiată cu o supertavă de copt oferită de  www.pentrugatit.ro.


Loading...
Citeste tot despre: