Ingrediente:

400 g spaghetti cu ou, 500 g carne tocată (de porc), o ceapă uscată, un ardei gras roşu, 100-150 ml suc de roşii, un cub mic de unt, condimente după gust: sare, ardei iute pudră, maghiran şi busuioc.

Mod de preparare

Carnea o înnăbuşim în câteva linguri cu ulei (3-4 maxim), adăugăm ceapa şi ardeiul gras tocate mărunt, acoperim tigaia cu un capac pentru câteva minute cât să se pătrunda legumele, după care condimentăm după gust şi adăugăm sucul de roşii. Continuăm fierberea la foc potrivit până ce sucul de roşii se îngroaşă iar carnea este bine pătrunsă.

Separat fierbem pastele în apă cu sare, iar la final le scurgem de apa fierbinte şi le trecem printr-un jet de apă rece. Adăugăm un cub mic de unt şi uniformizăm.

Într-o farfurie/platou montăm cu ajutorul unei furculiţe "cuburile" de paste, adăugăm peste acestea carnea în sos de roşii şi decorăm cu busuioc proaspăt.

Se servesc calde. Poftă bună!

 

 

 

 

loading...
Loading...