Cum să faci chiftele în sos de brânză şi roşii uscate cu busuioc

Ultima actualizare:

    Trebuie să încerci această reţetă de chiftele!clickpoftabuna.ro
Trebuie să încerci această reţetă de chiftele!clickpoftabuna.ro

Zemoase şi gustoase aceste chifteluţe cu roşii uscate, usturoi şi ierburi aromatice! Mai întâi le prăjeşti, apoi le fierbi puţin în sos şi la serveşti la laşi la cuptor să se învelească într-un strat de brânză moale. Totul într-un singur vas, obţinând astfel cele mai bune chiftele în sos de brânză şi roşii uscate cu busuioc.

Chiftele în sos de brânză şi roşii uscate cu busuioc – Ingrediente

Pentru chiftele500 g carne tocată de vită500 g carne tocată de porc1 ou, bătut½ cană făină de migdale (sau de pesmet)150 g roşii uscate, scurse şi păstrat uleiul½ cană parmezan răzuit4 căţei usturoi, pisaţi4 linguri bulion1 lingură oregano proaspăt1 lingură busuioc proaspăt, tocat1 lingură uleisarepiper

Pentru sosuleiul păstrat de la roşiile uscate840 g suc de roşii180 g mozzarella feliată

Află cum se prepară chiftelele în sos de brânză şi roşii uscate pe clickpoftabuna.ro!

image
image
image
image
image
image
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net