E sezonul salatei, tarabele piețelor sunt pline de buchetele verzi, mirosind a proaspăt, iar gospodinele, mai noi sau mai vechi în meserie, se întreabă cum pot spăla frunzele repede și bine. Jurnalistul Răzvan Exarhu, bucătar pasionat, fost proprietar de restaurant, ne oferă pe o metodă simplă și eficientă pe blogul propriu.


Om de radio, blogger, realizatorul emisiunii ”România delicioasă” de la TVR 2 și proprietarul unui bistro care a avut foarte mulți fani în București, Răzvan Exarhu este, înainte de toate, un bucătar pasionat.

La începutul primăverii, Răzvan le vine în ajutor gospodinelor cu o metodă simplă și eficientă de a curăța salata. ”Vă trebuie un cuțit bine ascuțit. Decupați cotorul salatei în formă conică, la o adâncime de 5 cm. În acest mod, foile salatei se desprind uşor şi se pot spăla eficient şi rapid în apă rece”, a scris jurnalistul pe blogul propriu.

Dacă vreți să păstrați salata în frigider, trebuie să uscați frunzele cu hârtie absorbantă. De aici aflați cum puteți păstra salata proaspătă mai mult timp.

 
 
Loading...