Ingrediente: 2 dovlecei, 250 g iaurt, 200 g pesmet, 150 g caşcaval, sare şi piper.


Mod de preparare: Se spală dovleceii, se curăţă de coajă şi se taie în bastonaşe nu prea groase. Se presară cu sare şi se lasă 10 minute.

Între timp pregătim un bol cu iaurtul iar într-o farfurie întinsă amestecăm pesmetul cu caşcavalul ras fin.

După 10 minute se scurge apa lăsată de dovlecei şi se şterg cu un şervet absorbant.

Se trec dovleceii prin iaurt şi apoi prin amestecul de pesmet şi caşcaval.

Se tapetează o tavă cu foaie de copt şi se aşează dovleceii. Apoi se coc la 200 grade timp de 10-15 minute.

Se pot servi simpli sau cu un sos tzatziki.

Poftă bună!


Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete?
Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează
apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: