Dovlecei – Loredana M.

Ultima actualizare:

    Dovlecei
Dovlecei

Ingrediente:

3 dovlecei, 150 g făină, 3 ouă, 200 ml lapte, 2 fire usturoi, o legătură mărar, sare.

Mod de preparare:

Se răzuie dovleceii de coajă şi apoi se dau pe răzătoare. Se pun într-o sită la scurs şi se lasă până se scurg foarte bine. Din făină, ouă, sare şi lapte se pregăteşte un aluat de clătite în care se adaugă mărarul tocat mărunt şi usturoiul tocat mărunt. Se  pun şi dovleceii scurşi şi se amestecă bine. Se lasă zece minute aluatul să se odihnească. Într-o tigaie cu puţin ulei, se pune o cantitate mică dealuat care se ia din castron cu polonicul mic. Se lasă să se prăjească pe o parte şi apoi se întoarce. Bliniile se pot servi simple sau cu smântână.

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net