Friptură în sos de vin şi usturoi

Ultima actualizare:

    Friptură în sos de vin și usturoi
Friptură în sos de vin și usturoi

Ingrediente

2 antricoate de vită

1 ceapă

2 linguri ulei

2 linguri boia dulce

200 ml apă

300 ml vin roșu

5-6 căţei usturoi

sare

piper

pătrunjel

Preparare

Asezonezi antricoatele cu sare, piper şi le dai la frigider. Toci ceapa, tai felii căţeii de usturoi şi le căleşti câteva minute în ulei încins. Adaugi carnea de vită și o laşi până se rumenește pe toate părțile. Condimentezi cu boia şi, dacă mai trebuie, mai presari sare și piper după gust, torni apa și vinul și dai la cuptor până ce furculița intră cu ușurință în carne, iar sosul a scăzut. Dacă mai este nevoie mai adaugi puțină apă sau vin. Ornezi cu pătrunjel şi serveşti cu garnitură de orez ori de piure de cartofi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net