Ingrediente: 1 ou, 2 linguri zahăr, 2 linguri ulei, 1 lingură lapte, ½ linguriţă amoniac, 1 praf de sare şi esenţe.


Mod de preparare: Se frământă bine până se poate întinde o foaie apoi se decupează cu un pahar mic.

Se aşează în tava tapetată cu făină după care pe fiecare formă rotundă se aşează jumătate de linguriţă de albuş de ou bătut spumă până se ţine de tel (pentru o compoziţie de aluat se folosesc 4-5 albuşuri).

Se bagă la cuptor la foc iute până albuşul are culoarea aurie. Se scot, se lasă la rece după care se unesc 2 câte 2 cu cremă de cacao sau finetti.

Poftă bună!


Trimite

şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete?
Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează
apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro.
Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în
paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi
publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

loading...
Loading...
Citeste tot despre: