Jakob te învaţă cum să găteşti: Gazpacho

Ultima actualizare:

Ingrediente: 900 g roşii, 300 g castraveţi, un ardei verde şi unul roşu, 50 g fenicul bulb, 80 g ţelină-tulpină, două cepe, un usturoi, 3 linguri ulei de măsline, 2 linguri oţet de vin roşu, o jumătate de litru bulion de pasăre, pâine toast, sare, piper.

Mod de preparare: Gazpacho este o supă rece de legume din Andaluzia. Roşiile se curăţă de pieliţe şi de sâmburi. Legumele se taie mărunt, se pun în mixer, se adaugă uleiul de măsline, oţetul şi bulionul de pasăre.

Se mixează până se obţine o supă-cremă. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se pune supa-cremă la frigider şi se lasă cel puţin 3 ore. Toastul se taie cubuleţe ce se prăjesc crocant în uleiul de măsline, apoi se presară peste supă.

image
image
image
image
image
image
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net