Jakob Hausmann, prezentator de emisiuni culinare şi patron al restaurantului Mica Elveţie, ne dă în fiecare săptămână două reţete uşor de preparat acasă. Iată ce puteţi încerca azi.


Ingrediente: 900 g roşii, 300 g castraveţi, un ardei verde şi unul roşu, 50 g fenicul bulb, 80 g ţelină-tulpină, două cepe, un usturoi, 3 linguri ulei de măsline, 2 linguri oţet de vin roşu, o jumătate de litru bulion de pasăre, pâine toast, sare, piper.

Mod de preparare: Gazpacho este o supă rece de legume din Andaluzia. Roşiile se curăţă de pieliţe şi de sâmburi. Legumele se taie mărunt, se pun în mixer, se adaugă uleiul de măsline, oţetul şi bulionul de pasăre.

Se mixează până se obţine o supă-cremă. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se pune supa-cremă la frigider şi se lasă cel puţin 3 ore. Toastul se taie cubuleţe ce se prăjesc crocant în uleiul de măsline, apoi se presară peste supă.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: