Jakob Hausmann, prezentator de emisiuni culinare şi patron al restaurantului Mica Elveţie, ne dă în fiecare săptămână două reţete uşor de preparat acasă. Iată ce puteţi încerca azi.


Ingrediente: 250 g dovlecei, 200 g ardei roşii, 200 g orez de rizoto, 140 g champignons, 750 ml bulion de legume, 50 ml ulei de măsline, două bucăţi usturoi, două cepe, o lingură margarină, sare, piper

Preparare: ceapa şi usturoiu se taie mărunt, se sotează în ulei de măsline, se adaugă orezul care se rumeneşte circa 5 minute. Se stinge apoi cu bulionul de legume şi se lasă să fiarbă la foc mic. Dovleceii, ardeii şi ciupercile se taie cuburi şi, după circa 10 minute, se adaugă la orez. Se lasă să fiarbă mestecând mereu, încă 25-30 de minute. Apoi se adaugă margarina şi se condimentează. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: