Jakob te învaţă cum să găteşti: Ştrudel cu ciuperci de toamnă

Ultima actualizare:

Pentru aluat: 100 g făină, 3 linguri ulei, 3 de apă călduţă şi 3 de unt topit.

Mod de preparare: ceapa tocată se rumeneşte în unt, se adaugă ciupercile curăţate şi tăiate bucăţi, se condimentează cu arpagicul verde, sare şi piper. Ingredientele pentru aluat se amestecă pentru a obţine un aluat care se lasă o oră învelit în folie.

Se întinde cu sucitorul, pe un şervet, se pune deasupra umplutura de ciuperci, se rulează, se pune într-o tavă unsă cu ulei şi se introduce la cuptor pentru 35 de minute. Se scoate şi se taie felii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net