Jakob te învaţă cum să găteşti: Sufleu de dovleac cu caşcaval

Ultima actualizare:

Ingrediente: 900 g dovleac, două linguri ulei, două de făină, 250 g urdă, 100 g caşcaval, 4 gălbenuşuri, sare, piper, nucşoară, 5 albuşuri, praf de copt.

Preparare: se coace dovleacul în cuptor. Miezul se pasează pentru a obţine 600 g de pastă. Se amestecă cu urda şi făina, se adaugă caşcavalul ras şi gălbenuşurile, se condimentează. Se bate albuşul cu praful de copt şi se adaugă la masa de dovleac.

Se unge forma de sufleu cu unt şi se umple cu masa de dovleac. Se dă la cuptor (180º  C) şi se coace 30-35 de minute, apoi se mai rumeneşte la 220º C circa 15 minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net