Jakob te învaţă cum să găteşti: Tomate crocante

Ultima actualizare:

Ingrediente: 8 tomate, unt pentru uns vasul, 150 g slănină, o ceapă, 120 g cubuleţe de pâine, 1-2 linguri parmezan, sare, piper, oregano

Mod de preparare: Se taie capacul de la roşii, cu o lingură se scoate miezul, se pune deoparte. Slăninuţa se taie cubuleţe, se prăjeşte puţin, apoi se adaugă ceapa tocată, se mai lasă puţin la prăjit, apoi se pun cubuleţele de pâine.

Se adaugă cam jumătate din miezul păstrat de la tomate, iar cu acest amestec se umplu tomatele, care se pun apoi într-un vas termorezistent, uns în prealabil cu unt.

Se condimentează cu sare şi piper, se acoperă tomatele cu capacul lor, se presară brânză rasă şi fulgi de unt. Restul de pulpă păstrată se dispune în vas, în jurul tomatelor umplute. Se gratinează la cuptor 15-20 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
sarmale de post 520105 jpg
horoscop bani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net