Negresă - Ghiţă Niculae

Ultima actualizare:

    Negresă
Negresă

Ingrediente:

Pentru blat:

1 cană lapte

4 oua

2 căni cu făină

1 cană cu zahăr

200 g unt

3 linguri cacao

1 linguriță praf de copt

Pentru glazură: 

100 g ciocolată lapte/amăruie

100 ml frișcă lichidă

Preparare:

Topim într-o cratiţă untul, laptele, zahărul și cacao. Răcim compoziția și apoi adăugăm gălbenușurile câte unul. Adăugăm făina în ploaie amestecată cu praful de copt. Batem spumă albușurile și le încorporăm în amestecul de cacao care a ieșit ca o smântână mai groasă. Lăsăm la cuptor cam 45 min - 1 oră. Verificăm cu scobitoarea. După ce s-a copt și s-a răcit puțin facem glazura. Pe baie de aburi punem frișca lichidă și ciocolata. Le topim și după 2-3 minute punem peste blat. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
Burețel pentru fond de ten, beauty blender, valabilitate jpg
fizioterapie jpg
zodii pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net