Ingrediente:

Pentru nuci:

150 g unt 

200 g făină 

100 g zahăr

1 lingură rom

2 linguri cacao

1 plic praf de copt

coajă rasă de lămâie

Pentru cremă:

150 g unt

100 g zahăr pudră

50 g cacao

2 linguri rom.

Preparare: 

Freci untul cu zahărul, apoi adaugi romul, făina, cacaua, coaja rasă de lămâie şi praful de copt. Obţii un aluat tare, pe care îl înfăşori într-o folie de plastic şi îl laşi la frigider 30 de minute. Întinzi o foaie mai groasă, decupezi discuri mici, pe care le aşezi în forme speciale, tapetate şi le dai la cuptor 15-20 de minute. Prepari crema, pentru care omogenizezi untul tăiat bucăţele cu zahărul pudră până devine spumoasă. Adaugi cacaua şi romul. Uneşti cu cremă câte două coji de nucă.

 

 

loading...
Loading...