Ingrediente Budincă de legume  

● 4 roşii ● 1 broccoli ● 1 praz ● 200 g mazăre ● 100 g boabe

porumb, din conservă ● 1 ceapă roşie ● 4 ouă

● 2 morcovi fierţi tăiaţi felii ● 250 g caşcaval ras ● 1 ardei

gras ● 150 g smântână ● unt ● sare ● piper

Mod de preparare Budincă de legume  

Scurgi boabele de porumb. Fierbi separat broccoli, rupt bucheţele, împreună cu mazărea în apă cu sare. Le laşi să se înmoaie puţin şi le pui la scurs. Tai roşiile, ceapa, prazul şi ardeiul gras, apoi le aşezi în straturi împreună cu morcovii, într-o tavă termorezistentă, unsă cu unt. Separat, baţi ouăle cu smântâna şi caşcavalul şi presari sare şi piper, după gust. Torni compoziţia peste legumele din tavă şi dai la cuptor 40 minute.

 

 
 
Loading...